MenS-in-alle-Staten-Maart-2015

MenS-in-alle-Staten-Maart-2015

1 maart 2015 - door Partij voor Mens en Spirit - 0 reacties

Labels: ,

Gaat het nu gebeuren ?

waterschappenkaartsepia+kleurOp 18 maart 2015 neemt Mens en Spirit deel aan de verkiezingen in drie regio's:  Groningen, Gelderland en Noord-Holland. Op 2 februari leverden wij onze kandidatenlijsten in bij de stembureaus en die dienen daarbij ondersteund te zijn door 30 kiesgerechtigde inwoners per district.  UPDATE: MenS is overal binnen ... het is gelukt !

Kandidatenlijsten:

Groninger Provinciale Staten - Hoogheemraadschap Noorderzijlvest Gelderland Hart voor Holland - een samenwerkingsverband van Lokale partijen en MenS in Noord-Holland Waterschappen: Hollands Noorderkwartier - Rijnland - Amstel, Gooi & Vecht   [su_divider top="no"] Toelichting: Met zo'n ondersteuning, af te leggen op het gemeentekantoor, geeft men onze partij toestemming voor deelname aan de verkiezingen. (Men hoeft niet op ons te willen stemmen en de stemmingen zijn ook altijd geheim. Het is alleen toestemming voor deelname. Dit is, net als de vooraf te betalen borgsommen, een opgeworpen drempel voor alle nieuwe partijen zonder zetels in het betreffend orgaan, om zodoende wildgroei van het aantal ingeleverde kandidatenlijsten te beperken. En MenS wil graag wild groeien !  Dus help mee ! ) Om te kunnen stemmen moeten we allemaal 18 maart door de kou naar het stembureau. Om ons verkiesbaar te mogen stellen eveneens: ditmaal niet naar het stemhokje om de hoek maar naar ons eigen gemeentekantoor, tijdens openingstijden, en om onverwachte wachttijd te voorkomen bij voorkeur op afspraak. Deze verkiezingen van Waterschappen en Provinciale Staten zijn voor MenS een belangrijke voorbereiding op de Tweede Kamerverkiezingen. Help ons, het tot een klinkend succes te maken... Wat we hadden is nu ingeleverd. We zitten nu in de herkansing: t/m woensdag 4 februari kunnen ondersteuningen afgelegd worden op jouw gemeentekantoor. Wij moeten die uiterlijk donderdag 5 februari inleveren.  [su_divider top="no"] Kies hieronder jouw eigen waterschap en jouw eigen provincie, en ondersteun ons. Wanneer je geen printer hebt kunnen we de verklaring op papier aan jou thuis sturen: bel dan 072 507 1151 .  micha.kuiper@mensenspirit.nl
 1. Download, en print, het "model H4 ondersteuningsverklaring" (waterschap Amstel-Gooi & Vecht);
 2. Ga ermee naar je eigen gemeentekantoor met je ID (liefst op afspraak);
 3. Onderteken hierop punt 4 in het bijzijn van de ambtenaar als getuige;
 4. Zie toe dat de ambtenaar zelf punt 5 ervan volledig en correct invult en stempelt en ondertekent (dat gaat niet altijd vanzelf ... );
 5. Stuur dan z.s.m. het ondertekende gestempelde H4-model retour aan ons: R. Brockhus in Huizen, zie onder. We moeten het donderdag in Amsterdam allemaal inleveren en komen het liever bij je ophalen thuis dan dat het te laat is in de post !
 6. Neem je buren, vrienden en meerderjarige gezinsleden mee! Zij mogen elk een eigen formulier aanbieden.
 7. Hou ons graag op de hoogte van je actie, bijvoorbeeld via dit formulier: goo.gl/fGDNXu    Of via een mailtje: secretaris@mensenspirit.nl
Onderstaande lijst bevat alle kandidatenlijst van Partij voor Mens en Spirit:

Kies en Download:

 • Provincie Groningen:      
 
 • Provincie Noord-Holland:
 •  HartVoorHolland ;  DEZE IS ROND in alle drie subdistricten. Samenwerkingsverband Prov. Staten verkiezing(*): (kiesdistricten "Amsterdam" (rond 46/30), "Haarlem/Hilversum (rond 64/30)" en "Den Helder (rond 74/30)")
 • Waterschap HollandsNoorderkwartier 29 binnen van 30
 • Waterschap Rijnland 30 binnen van 30
 1. Waterschap

(klik hier) Amstel, Gooi en Vecht (Waternet)  nu 13 binnen van 30 ... nog 17 te gaan Pagina 2 is leeg, je hoeft alleen pagina 1 te printen. Jouw eigen waterschap kun je zonodig hier bepalen middels je postcode ! (*) noot over Provincie Noord-Holland:
MenS doet in NH niet zelfstandig mee aan de Provinciale Staten verkiezingen maar met een afgevaardigde in een coalitie van lokale partijen genaamd Hart voor Holland. Micha Kuiper is de MenS afgevaardigde en staat op plaats 20. MenS doet liever in deze coalitie mee dan helemaal niet.
De redenen voor deelname in dit verband zijn: bij zelfstandige deelname zouden we concurrenten zijn van deze lijst die op belangrijke punten overeenkomsten heeft met onze visie. Bovendien sparen we de hoge borgsom (euro 1125) uit, die we ook elders al moeten betalen door in twee andere provincies met de Provinciale Staten verkiezingen mee te doen. Onze belangrijkste overweging: wij willen zoveel mogelijk campagne geld gaan gebruiken voor de volgende Tweede Kamerverkiezing. Deze zou al in september kunnen zijn als het kabinet de rit niet uit zit.
U kunt dus MenS Noord-Holland steunen door een steunbetuiging aan Hart voor Holland te ondertekenen bij uw gemeente.

Verzendadressen:

Noord-Holland

Waterschapsverkiezing Hollands Noorderkwartier Micha Kuiper Zandweg 8 1934 BJ Egmond aan den Hoef 072 507 1151

inleveraar:

Waterschapsverkiezing Amstel, Gooi en Vecht Rob Brockhus Westkade 227 1273 RJ Huizen

inzamelpunt Amsterdam: Melanie Riedewald 06-25330161 Daniël Defoelaan 209 1102 ZG Amsterdam Zuid-Oost bij metrostation Venserpolder (lijn 53) inzamelpunt Maarssen: Micha Kuiper is woensdag 4 februari bij het gemeentekantoor tussen 17.15 en 19.45 uur.

Waterschapsverkiezing Rijnland Erika Mauritz Schotlandstraat 140 2034 LG Haarlem

Verkiezing Provinciale Staten via Hart voor Holland Bram Diepstraten Leeuweriklaan 2 1971 JV IJmuiden

Gelderland

MenS kring Gelderland Mariëlle Cornielje Hengstdalseweg 41 6523 EA Nijmegen

Groningen

MenS kring Groningen Louis Bervoets Eikenlaan 205 9741 EX Groningen

Back to Top